vízilabda

2018.08.10. 08:45

Kemény lesz, de állnak elébe

A PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapatánál a napokban tartották meg szezonnyitó vacsorájukat, amelyre a sajtó képviselőit is meginvitálták. Ezen a játékoskeret tagjai mellett a szakosztály vezetői, a PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila, és a PVSK elnöke, Czerpán István is ott volt.

Sz. M.

Sok minden elhangzott az évnyitó eseményen, Czerpán István például arról beszélt, hogy az egyáltalán nem könnyű gazdasági helyzetben is látja, milyen kiváló szakmai munka folyik a vízilabdázóknál, ez pedig örömmel tölti el. De Blasio Domenico, a vízilabdacsapat szakosztályvezetője is elmondta, ahogyan az előző években, úgy most is folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtartsák eddigi támogatóikat és, hogy be tudjanak vonni új szponzorokat. Már körvonalazódik egy új együttműködő partnerrel kötendő megállapodás, amelynek részleteiről hamarosan beszámolhat. Azt is hozzátette, ha a 8-9. helyen végezne a gárda, az már siker lenne.

– Igazából az előző években elmondottakat ki lehetne másolni és beilleszteni ide. Megint azt tudom mondani: hihetetlenül kemény bajnokság elé nézünk – mondta el Lukács Gergely, a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője. – De állunk elébe, mi is kemények vagyunk. Azt látni kell, hogy valamennyi csapat erősödött. Biztosan nem lesz pofozógép a mezőnyben, mint amilyen legutóbb a Szeged volt.

Jó példa a mezőny erősödésére a Szentes, amely tavaly színmagyar csapattal állt fel, nyáron azonban már 4 légióssal erősítette meg keretét...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában