kosárlabda

2018.11.29. 09:09

PVSK: Antóni sérülése nem komoly

A PVSK kosarasa az egyik edzésen csapattársával ütközött, ezt követően érzett fájdalmat térdében.

Szakács M.

Mivel a magyar férfikosárlabda-válogatott a héten világbajnoki selejtezőket játszik Horvátország és Hollandia ellen, így a bajnoskág is szünetel az előttünk álló hétvégén. Ez azt jelenti, hogy az utóbbi hetek sorozatban egymást követő meccsei után az NB I.-ben harmadik helyen álló PVSK-Veolia számára is egy kis pihenő következik.

Kihasználva ezt az alkalmat, a csapat vezetőedzője, Csirke Ferenc három nap szabadságot adott játékosainak, így a Falco és a Szolnok elleni két nagyon nehéz, és sajnos két vereséget hozó mérkőzések után szusszanhatnak egyet Budimirék. Akad egy játékos, akinek nagyon jól jött a pihenő, nevezetesen Antóni Csanád. Na nem azért, mert annyira fáradt lett volna – az előző két meccset Antóni kihagyta –, hanem mert még jó másfél hete, a Falco elleni meccs előtt térdsérülést szenvedett. A PVSK kosarasa az egyik edzésen csapattársával ütközött, ezt követően érzett fájdalmat térdében.

Az első vizsgálatok ugyan nem mutattak ki komoly bajt, de inkább a kosaras pihentetése mellet döntöttek. Antóni a hírek szerint már sokkal jobban van, lassan az edzésekbe is be tud csatlakozni, igaz a héten még vár rá egy MR-vizsgálat, az dönt róla, hogy ismét teljes erőbedobással készülhet-e. Úgy tudjuk, a klubnál mindenki bizakodva várja az utolsó vizsgálat eredményét.

Az egyetlen játékos a pécsieknél, akinek a válogatott szünet alatt sincs megállás, Horti Bálint. A center ismét bekerült Ivkovics Sztojan keretébe, így a nemzeti csapattal készülhet a horvátok elleni idegenbeli, és a Hollandia elleni hazai vb-selejtezőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában