tollaslabda

2019.02.13. 17:00

Meccslabdáról veszítettek

A baranyai megyeszékhelyen zajlott a hétvégén a tollaslabda 9. Multi Alarm magyar nemzetközi ifjúsági bajnokság, amelyen 20 ország 18 versenyzője indult, jobbára európaiak. A résztvevők jellemzően 17-18 esztendősek voltak, azok nevezhettek, akik idén nem töltik be a 19. élet­évüket, a legnépesebb küldöttség a cseheké volt.

Horváth L.

Öt versenyszámban avattak bajnokot, a két legérdekesebbet, a fiú egyénit egy francia, a lány egyest pedig egy magyar (Sándorházi Vivienn, Újpesti TE, az első számú kiemelt) fiatal nyerte. A mezőnyben ott találhattuk a házigazda klub hat sportolóját is, akik közül a legjobban Kiss Fanni szerepelt, lány párosban debreceni társával a négy közé jutásért meccslabdáról veszítettek.

A legközelebbi pécsi tollaslabda-­esemény most szombaton az A kategóriás ranglistaverseny lesz az U13-as és U17-es korosztály számára a Basamalom úti csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában