műfüves bajnokság

2019.02.25. 17:46

Nagyon sima finálé után a Szigetvár lett a bajnok

Címkék#műfüves

A megyei III. és IV. osztályú gárdák tegnapi négyes döntőjével véget ért az idei Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság. A vándorkupát a Szigetvár emelhette fel, miután nagyon simán megnyerte a Kökény elleni finálét.

Szabó Dániel, [email protected]

A múltheti megyei I.-II.-es döntőhöz hasonlóan, tegnap is kiváló futballidő fogadta Kozármislenyben a megyei III. és IV. osztályúak Csofém Téli Nagypályás Műfüves Bajnokság négy fináléba jutott gárdáját.

A két elődöntő forgatókönyve hasonlóan alakult, előbb a Szigetvár–Babarc összecsapás, majd a Vajszló–Kökény mérkőzés is 1-1-es döntetlennel ért véget, így következhettek a büntetők. Az előbbi párharcon nem kevesebb mint 32 tizenegyest rúgtak a felek, amiből végül a szigetváriak jöttek ki jobban, a másik ágon pedig Kökény jutott a döntőbe.

A két vesztes a harmadik helyért küzdhetett meg egymással. A babarciak 1-0-ra nyertek, így az ő nyakukba akasztották a bronzérmeket. Az arany sorsa pedig nagyon korán eldőlt, a Szigetvár esélyt sem adott ellenfelének, és nagyon simán 7-1-re megnyerte a finálét.

– Annak örülök, hogy a tizenhét éves fiataljaink hozzá tudtak tenni ehhez a sikerhez, de nem vagyok teljesen elégedett a játékosaim teljesítményével, nem azt kaptam vissza tőlük, amit szerettem volna – mondta lapunknak Horváth László, a Szigetvár vezetőedzője. – Én úgy érzem, jobban szolgálta volna a felkészülésünket, ha a megyei I. és II. osztályúaknál indulunk.

Négyes döntő, Megyei III.-IV. o.

Elődöntők: Szigetvár–Babarc 1-1 (büntetőkkel döntőbe jutott a Szigetvár), Vajsz­ló–Kökény 1-1 (büntetőkkel döntőbe jutott a Kökény).

A bronzmérkőzés: Babarc–Vajszló 1-0. A döntő: Szigetvár–Kökény 7-1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában