Labdarúgás, Megye I.

2019.03.09. 19:01

Döntetlennel ért véget a forduló rangadója

Villámrajtot vettek a felek a Gienger Megyei I. osztály 18. fordulójának rangadóján.

Szabó Dániel

A Szederkény már a 10. percben megszerezte a vezetést Lőrincz Adrián találatával, de Zsebe Gábor góljával rá három percre máris egyenlített a Mohács. Ekkor még azt gondolhatták a kilátogató szurkolók, hogy egy gólzáporos meccsel töltik a szombat délutánjukat – de nem így lett. A végeredmény már a 13. percben kialakult, s ha az éllovas Pécsvárad vasárnap begyűjti a három pontot a sereghajtó Lovászhetény ellen, akkor már hét pont lesz az előnye a tabellán.

Mohács–Szederkény 1-1 (1-1)

Mohács. V.: Horváth György. Mohács: Windischmann – Hetényi, Marton (Fischer, 64.), Strigencz, Both –Brukner, Lőrincz, Nagy Zs. (Menyhei, 23.) , Spannenberger (Wappler, 80.) – Schmidt, Izsák (Kaszás, 68.). Edző: Székely István. Szederkény: Andorkó – Rumszauer. Hideg, Mánditity, Kása – Zsebe D. (Máté Gy., 61.), Bálint Á, Kiss I., Grassy (Hoffmann, 77.) – Zsebe G, Hergenrőder. Edző: Lőrinc Antal.

Gólszerzők: Lőrincz (13.), illetve Zsebe G. (10.)

A szombati játéknap másik mérkőzésén a PVSK egy gól nélküli félidőt követően négyet vágott a Bólynak, s ezzel begyűjtette első tavaszi győzelmét.

PVSK–Bóly 4-0 (0-0)

Pécs. Vezette: Georgiou Nikosz. PVSK: Mocsári – Pókos, Kiss G, Réfi, Kása (József G., 74.)– Hawkins (Németh, 61.), Vida, Domonkos (Varga, 84.), Sziládi (Tiffán, 74.) – Orsós, Ndjodo (Kaufmann, 82.). Edző: Kósa Sándor. Bóly: Kész (Rétyi, 65.) – Tóth, Ambrus, Édelmann, Halas – Erdélyi (Lukács, 74.), Szíjártó, Vénosz, Kovács R. (Szeifert, 80.) – Szabó Zs. (Liszácz, 80.), Csőke (Cikora, 73.). Edző: Gulyás Gergely.

Gólszerzők: Réfi (54.), Ndjodo (56., 81.), Sziládi (73.)

A vasárnapi program: Lovászhetény–Pécsvárad, Sellye–Harkány, Siklós–Komló (mind 14.30).

Képünk a Szederkény egy korábbi mérkőzésén készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában