női kosárlabda

2019.03.07. 14:10

Wentzel Nórával megállapodtak

Mindig nagy siker egy csapatnál, amikor egy fiatal játékos él a lehetőséggel, folyamatosan fejlődik, s idővel meghatározó emberré növi ki magát.

K. Mayer A.

Wentzel Nóra jó úton halad afelé, hogy utóbbi megállapítást is használhassuk majd vele kapcsolatban. Természetesen pontosan tudják a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapatánál is, hogy értékes fiatalról van szó, nem véletlen, hogy már most aláírták vele a következő szezonra szóló szerződést.

– A pécsi utánpótlás bázisát jelentő Nemzeti Kosárlabda Akadémiáról kikerülő játékosunkkal a szakemberek sokat foglalkoztak egyénileg is, amit az NB I. A-csoportban rendre jó teljesítménnyel hálált meg. Nórira nem a fiatalok kötelező szerepeltetése miatt számítunk csupán, ő már a felnőttekkel egyenértékű játékos a PEAC-Pécsnél – nyilatkozta Kond Árpád ügyvezető.

A 18 éves Wentzel Nóra tavaly nyáron az U17-es és U18-as válogatottban is fontos láncszem volt az Európa-, illetve világbajnokságokon. A jelenlegi szezonban nagyon sok időt töltött a pályán a PEAC-Pécsben (átlagosan 25,6 percet), s 8,6-os pontátlagot produkált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában