Labdarúgás, NB III.

2019.06.02. 20:37

A Kozármisleny nyerte a megyei rangadót

A mislenyiektől győzelemmel búcsúzott Németh Zsolt vezetőedző, szépen zárta a szezont a Szentlőrinc.

K. Mayer András

Igazán nagy tétje már nem volt a baranyai rangadónak, hiszen mind a Kozármisleny, mind a PMFC bentmaradt. Ugyanakkor a presztízs azért csak viszi a lábakat, s ebből kiindulva mindenki jó meccsre számított.

Az első félidő egyértelműen a Kozármisleny szájíze szerint alakult, hiszen bő harminc perc után vezetést szerzett Havasi révén. Sőt, a szünet előtt Tóth Marcellnek ziccere volt, ám hibázott. A szurkolók legnagyobb bánatára a második félidőben nem kezdtek el potyogni a gólok, sem a hazaiak, sem a vendégek nem tudtak betalálni.

 

– Hajtós, küzdelmes mérkőzést játszottunk a PMFC-vel, amelyből mi jöttünk ki szerencsésebben – értékelt Németh Zsolt, a Kozármisleny edzője. – Az első félidőben vezetést szereztünk, ami után voltak még gólszerzései lehetőségeink, akárcsak az ellenfelünknek. Minden dicséretet megérdemelnek a játékosaim, mert mindent megtettek azért, hogy az utolsó meccsen jól szerepeljünk. Köszönöm, hogy itt, Kozármislenyben edzősködhettem! Köszönöm továbbá a munkát játékosaimnak és a szakmai stábnak is. További sok sikert a Mislenynek!

Kozármisleny–PMFC 1-0 (1-0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 30. forduló. Kozármisleny, 800 néző. Vezette: Tamási Patrik.

Kozármisleny FC: Molnár – Horvát, Kocsis, Racskó, Turi – Rácz Á., Füredi – Tóth Marcell, Wittrédi, Rácz F. – Havasi. Edző: Németh Zsolt.

PMFC: Kovács B. – Kónya K., Katona, Erdős, Varga – Kálmán Sz., Oliveira, Koller, Kesztyűs – Kiss K., Juhász. Vezetőedző: Vas László.

Gólszerző: Havasi (31. perc).

Nagyon szépen, idegenbeli győzelemmel zárta a szezont a Szentlőrinc labdarúgócsapata

Nem volt könnyű dolguk Havaséknak, ugyanis a középmezőnyhöz tartozó Dabas otthonába látogattak, ám Sili és Harsányi gólja elég volt a három pont megszerzéséhez.

– Annak ellenére, hogy megnyertük ezt a mérkőzést, kicsit nagyobb alázattal és szenvedéllyel kellett volna futballoznunk – értékelt Turi Zsolt, a Szentlőrinc vezetőedzője. – Nehéz volt már motiválni a fiúkat, hiszen számunkra nem volt tétje az összecsapásnak.

Dabas–Szentlőrinc 1-2 (0-0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 30. forduló. Vezette: Zám Zsolt.

Szentlőrinc: Hajagos – Nagy R., Bodó, Havas, Németh – Fenyvesi, Hleba (Aszalós), Hampuk (Fonyódi) – Harsányi, Keresztes (Sili), Tihanyi. Vezetőedző: Turi Zsolt.

Szentlőrinci gólszerzők: Sili, Harsányi.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Iváncsa–SZEOL 4-0, Paks II.–Taksony 2-2, Kecskemét–Rákosmente 3-1, Hódmezővásárhely–Szekszárd 0-6, Dunaújváros–Makó 3-0, Szeged-Grosics Akadémia–Honvéd II. 4-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában