tenisz

2019.07.30. 17:06

Csak párosok versenyezhettek

Egymást érik az E.ON Pécsi Elektromos SE által rendezett amatőr teniszversenyek. A klub sporttelepe adott otthont szombaton annak a tornának, amelyet dr. Pácsa Sándor emlékére először írtak ki.

Horváth L.

Ő a pécsi sportegyesület klubtagja volt, orvos, aki Kuvaitban is praktizált, 80 éves korában 2016-ban hunyt el Pécsett. Mitterhuber Mónika versenyigazgatótól tudjuk, hogy az emlékversenyen 14 férfi és 6 vegyes páros indult, egyéni számok most nem voltak. Egyszerre 13 salakos pályán játszottak a résztvevők.

Eredmények. Vegyes páros: 1. dr. Tárnai Márta–Theisz József, 2. Zsolnay Barbara–Pál Tibor, 3. Nemes Nóra–Simon Péter és Kósa Kati–Kereky Levente. Férfi páros „A”: 1. Kiss Krisztián–Szél Viktor, 2. Diófási Tamás–Oláh András, 3. Theisz József–Benkó Nándor. Férfi páros „B”: 1. Pál Kálmán–Rózsahegyi László, 2. Pál Tibor–Kereky Levente, 3. Simon Mihály–Schmalz József.

Az E.ON Elektromos SE augusztus 9–11. között lesz házigazdája az iparági villamosipari országos tenisztalálkozónak, ezen 15 versenyszámban avatnak bajnokot, a rendezők csaknem 200 indulóra számítanak.

A pécsi sportegyesületet a múlt század 70-es éveiben alapították, a hőskorban még Vasas Elektromos SE-nek hívták, asztalitenisz, kispályás labdarúgás, természetjárás, horgász és tenisz szakosztály volt, mára csak az utóbbi maradt. Az ügyvezetője több mint 30 esztendeje Varga János (75). Körülbelül 200 teniszezőt számlálnak, közülük 30-an utánpótlás-korúak, akik rendszeresen járnak versenyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában