universiade

2019.07.18. 14:45

Sikeresen képviselték az egyetemet a pécsiek

Szép eredményeket értek el a Pécsi Tudományegyetem sportolói a nemrégiben befejeződött egyetemi olimpián, a 30. Universiadén.

Szabó D.

A PTE hallgatói közül Csacsovszky Erik és Zerinváry Lóránd utazhatott haza a legboldogabban a Nápolyban megrendezett eseményről, ők a férfi vízilabda-válogatottal szereztek bronzérmet, emellett két pécsi dzsúdós és négy női kosárlabdázó is a legjobb 10-ben végzett (az élvonalbeli PEAC-Pécs játékosa, Kaposi Pálma is a kosárcsapat tagja volt, de ő az utóbbi három évben az Egyesült Államokban járt egyetemre).

A PTE hallgatóinak eredményei a 30. Universiadén

Csacsovszky Erik és Zerinváry Lóránd (vízilabda) 3. hely, Boros Bence (dzsúdó, -66 kg) egyéniben 5., csapatban legjobb 16, Knetig Emőke (dzsúdó, -52 kg) egyéniben 9., csapatban legjobb 32, Benke Sára, Szücs Réka és Szücs Lilla (kosárlabda) 10., Balogh Daniella (dzsúdó, -57 kg) egyéniben és csapatban legjobb 32, Buczkó Emma (tenisz) legjobb 32.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában