Labdarúgás

2019.11.28. 16:00

Megvan a baranyai, téli focitorna mezőnye

Lezárult a nevezés az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által szervezett, hagyományos téli, nagypályás szabadtéri labdarúgótornára.

H. L.

Az AutóCity Volkswagen bajnokságot két csoportban rendezik, külön a megyei I-II., és külön a III. osztályú csapatok részére. Előbbiek január 18-án rajtolnak, a tervek szerint pedig február 16-án zárnak. Ebbe a mezőnybe 28 együttes nevezett, de nincs közöttük a Mohács, a Komló és a Beremend, viszont indul a Kozármisleny U19-es gárdája. A megyei III-asok 24-en vannak, ők január 25-én kezdenek és február 23-án fejezik be.

A meccsek 2x45 percesek, azokra műfüves pályákon kerül sor. Házigazdák: Mohács, Kozármisleny, PMFC (Újmecsekalja), Szentlőrinc.

Hamarosan elkészül a csoportbeosztás és a sorsolás.

A baranyai focival kapcsolatos hír, hogy alapfokú játékvezetői tanfolyam indul. Várható kezdés: december 5., 17.00 (Pécs). Részletek: jatekvezetoleszek.hu., vagy Georgiou Theodoros (tel.: 0620/319-7967, [email protected]).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában