vívás

2019.12.28. 15:57

Jól szerepeltek a baranyai versenyzők a fővárosban

Igazi vívóünnepen vehettek részt a baranyai versenyzők a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban, ahol hazánk egyetlen összfegyvernemes megmérettetését, a Magyar Bajnokságot rendezték.

K. B.

Forrás: shutterstock

A férfi párbajtőrözők mezőnyében Hardi Ádám szerepelt a legjobban a PTE-PEAC vívói közül, ő a 28. helyen végzett. Plazzeriano Gábor a 78., Rab Attila a 92., Kovács Alex a 98., Merkl Levente a 103., Farkas Domos a 147. lett. A kerekes­székesek között Somogyvári Imre az 5. helyet érte el. Jól szerepeltek a komlói Villa Complov versenyzői is: Sulyok Bálint az 56., Gállfy Gyula a 90., míg Mahler Balázs a 146., Szokol Balázs pedig a 167. lett.

A nők között Herke Réka volt a legjobb a 66. pozícióval, őt Miklós Fanni követte (74.). Jakobi Júlia a 82., Doma Zsófia a 83. és Imre Luca, valamint az egyetlen „igazi” felnőtt pécsi, Póka Bea a 91. helyen zárt.

A csapatversenyben Hardi Ádám, Merkl Levente, Plazzeriano Gábor és Rab Attila képviselte a PEAC-ot. Együtt a 13. helyen zártak, míg a komlói alakulat (Gálffy Gyula, Mahler Balázs, Sulyok Bálint, Szokol Balázs) a 19. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában