labdarúgás

2020.02.26. 11:34

Lesz kispályás futballbajnokság

Aggódó telefonok jelezték szerkesztőségünkben, hogy féltik a városi kispályás labdarúgó-bajnokság jövőjét. A féltés mögött szerintük az van, hogy új szelek fújnak a városházán, átalakult a mérkőzéssorozatot szervező PSN Zrt. vezérkara is.

H. L.

Nos, utóbbi nevében Bernáth Miklós vezérigazgató-helyettes megnyugtatott mindenkit: semmi sem változik, továbbra is lehet majd rendszeresen focizni a két pécsi helyszínen, a Várkői-stadionban és a PVSK-pályán.

– A szervezőbizottság és az új vezetőség közös ülése során részletesen áttekintette a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnoksággal kapcsolatos teendőket és ezúton értesítik döntésükről hivatalosan a csapatokat, miszerint azt megrendezik – áll a csapatvezetőknek eljuttatott üzenetben.

A levélben még arról értesítik az érdekelteket, hogy a versenykiírást március 9-ig elkészítik, a nevezési határidő várhatóan március 27. lesz. A ligaértekezlet tervezett időpontja: április 8. Továbbra is tavaszi-őszi lebonyolítású lesz a pontvadászat, a jelenlegi elképzelés szerint húsvét utáni kedden lenne a rajt. A tavaszi idény a nyár elejéig tartana. Bernáthtól tudjuk: középiskolás ligát is szeretnének szervezni.

A Pécs városi kispályás bajnokság sokaknak jelent rendszeres sportolási lehetőséget, hétről hétre legutóbb 600–800-an futballoztak, a négy osztályban 43 csapat indult.

További információk: [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában