Táncsport

2020.02.13. 17:35

Pörgős gála nyitja a fordanos versenyidényt

Az év első felében több közönségcsalogató táncversennyel is várja a Fordan Sportegyesület Pécs táncsportszerető közönségét. Az első állomás, a komoly hagyományokkal rendelkező Félévzáró Gála február 15-én, szombaton 16.30-kor kezdődik a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

Szabó D.

– A gálának kettős célja van. Egyrészt a versenyző csoportoknak egy szezon előtti erőfelmérés, hiszen már márciusban utaznak több kvalifikációs versenyre. Másrészt szerepeltetni azokat a táncosokat, csoportokat, akik még nem versenyeznek – fogalmazott Papp Viktor, a gála főszervezője.

A rendezvényen összesen 310 táncos 41 produkciója fog bemutatkozni, a pécsieken kívül pécsváradi és bólyi csoportok is. Fellépnek az akrobatikus rock ’n’ roll táncosok minden korosztályban, bemutatkoznak a Fashion Street Dance csoportok, de láthatjuk a klub elitjének számító referenciacsoportot is, akik Majorlaki Ágnes látványos koreográfiáit fogják előadni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában