labdarúgás

2020.02.13. 15:40

Régi-új edző húzná ki az orfűieket a csávából

Kínkeserves őszi szezonon van túl az AutóCity Volkswagen Megyei III. osztály Czibulka-csoportjában szereplő Orfű labdarúgócsapata.

Sz. D.

Forrás: pixabay.com

A gárda 12 bajnokijából mindösszesen egyet nyert meg, a többit egyaránt elveszítette, így három ponttal és mínusz 39-es gólkülönbséggel a tabella utolsó, 13. helyéről várja a tavaszi folytatást. De a rajtra már régi-új edzőjükkel, a csapattal korábban a megye IV-ben ezüstérmet szerző Streicher Dániellel készülnek az orfűiek.

– Még nem terveztem visszatérni, de a vezetőség minden követ megmozgatott, hogy visszahozzon, s mivel éreztem a bizalmat, igent mondtam erre a kihívással teli időszakra – mondta lapunknak Streicher Dániel, az Orfű KSE edzője. – Ami a legfontosabb, hogy sikerült egyben tartani a keretet, hiszen az alapanyag jó, emellett még négyen érkezhetnek. Tavasszal megpróbálunk minél több pontot szerezni, aztán a végén meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Nem lesz egyszerű, de 7-8-ik hely környéke már szép siker lenne, és azt gondolom, hogy reális is.

A megyei III. osztály első tavaszi fordulóját március 7-én és 8-án rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában