labdarúgás

2020.05.31. 11:48

A Kozármisleny ütőképes csapattal vágna neki a szezonnak

A csapatkapitánnyal és a helyettesével is megegyezett a folytatásról a Kozármisleny NB III-as labdarúgócsapata. A baranyai klubnál azon dolgoznak, hogy a következő szezonban a bajnokság egyik meghatározó együttesévé váljanak.

Szabó Dániel [email protected]

Miután új vezetőedzőjét, Jelena Richárdot kinevezte, a rutint is bebiztosította a csapatnál a Kozármisleny NB III-as labdarúgó-együttese, amely a csapatkapitánnyal, Kocsis Adriánnal és helyettesével, Fenyvesi Olivérrel is megegyezett a folytatásról, így ők a 2020–2021-es szezonban is a baranyai klubot fogják erősíteni. Az egyesület vezetősége egy ütőképes Mislenyt szeretne összerakni a következő szezonra, s a két kapitány nyilatkozata alapján a bajnoki cím megszerzését, és a feljutást sem tartják lehetetlennek.

– Nagyon örülök, hogy a jövőben is Kozármisleny csapatát erősíthetem – mondta a Kozármisleny honlapjának az utánpótlásedzőként is dolgozó Kocsis Adrián, aki hetedik szezonját kezdi meg a klub színeiben. – A tavaszi szezon megpróbáltatásai után jó érzés újra egy biztos jövőképet látni magunk előtt, hiszen a csapat meghatározó játékosait sikerül megtartani, így megfelelő igazolásokkal, nagy reményekkel vághatunk neki a bajnokságnak. Sokadik évem ez a Misleny színeiben, és remélem, még jó pár év van előttem, amit itt tölthetek. Szeretném, ha újra a bajnokság végkimenetelét befolyásoló csapat lennénk, és a tulajdonosnak olyan kellemes problémákkal kellene foglalkoznia, mint az NB II-es indulás biztosítása.

Fenyvesi Olivér is bizakodó a jövőt illetően. – Nyugalommal tölt el, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is stabil lábakon áll a klub. A csapat gerince megmarad a következő szezonra, így két-három meghatározó játékos érkezésével komoly célokért küzdhetünk a jövőben. Bízom benne, hogy a vezetőség által vázolt terveket sikerül megvalósítani, mert nagyon megérdemli már a csapat és a közönség is a sikert Kozármislenyben – nyilatkozta a középpályás.

Baranyai feljutók

A Kozármisleny az NB III. Középcsoportjának hatodik helyén állt, amikor a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a szezont. Mint ismert, azóta a Magyar Labdarúgó Szövetség befejezettnek nyilvánította az idényt, bajnokot nem hirdettek, azonban (a felfüggesztés előtti állás szerint) feljutót igen. A három NB III-as csoport első helyezettje, így a Középcsoportban éllovas PMFC is a másodosztályban folytathatja. S mivel a Nyugati csoportban listavezető Érd nem vállalta a feljebb lépést, annak joga a harmadik osztály legjobb másodikjára, a Szentlőrincre (Középcsoport) szállt, így a Misleny maradhat az egyedüli baranyai csapat az NB III-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában