Labdarúgás

2020.07.02. 12:40

A Komlói Bányász örülhetett a végén

Privát bajnoksággal zárták le a félbeszakított idényt az öregfiúk.

Sz. D.

A Komlói Bányász nyerte meg a megyei öregfiúk labdarúgó-bajnokság (nem hivatalos) rájátszását.

A PMFC öregfiúkat erősítő Papp Zsolt ötlete alapján a liga két csoportjának (az id. Dárdai Pál és a dr. Váradi Gábor csoportnak) első három helyezettjei, a Komlói Bányász, a PMFC, a Diana SE, valamint a Bóly, a Szederkény és a Kozármisleny egy „privát” bajnoksággal zárták le a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idényt. A kezdeményezésre mind a hat csapat azonnal rábólintott. A sorsolás alapján – körmérkőzéses rendszerben – mindenki játszott mindenkivel egy meccset, így öt forduló alatt dőlt el az aranyérem sorsa.

A komlóiak nagyon odatették magukat, egyedül a Szederkény fogott ki rajtuk (2-3), viszont a Diana (10-2), a PMFC (6-1), a Bóly (5-0) és a Kozármisleny (7-2) ellen egyaránt kiütéses győzelmet arattak, így megérdemelten nyerték meg a rendhagyó rájátszást. Ráadásul a gólkirályok is a Bányász együtteséből kerültek ki: Korcsmár István és Somodi Péter is 8-8 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában