nyereményjáték

2020.09.17. 16:01

Továbbra is várjuk a képeket és a sztorikat a versenyünkre

Lezajlott a második kör, megtaláltuk augusztus fogását is, de nincs idő teketóriázni, hiszen máris itt a szeptemberi lehetőség, hogy öné legyen a hónap fogása!

Sz. D.

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Dunántúli Napló és a bama.hu játékában éppen ezért arra hívjuk a Baranya megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

Irány a bama.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat. A szeptemberi pályázathoz görgessen A hónap fogása oldalon a júliusi eredményhirdetés alá!

Az augusztusi nyertesek és nyereményeik: 1. Piszter Petra (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag és egy darab Quechua horgászszék) 2. Szili Márk (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag), 3. Pfaff Gergő (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag). Sz. D.

Olvasóink szavazatai alapján havonta díjazzuk a hónap fogását, irány a bama.hu/ahonapfogasa oldal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában