foci nb iii

2020.10.03. 19:52

Napokkal a karantén feloldása után játszaniuk kell a mislenyi focistáknak

Nem egyezett bele a Hódmezővásárhely csapata, hogy a HR-Rent Kozármisleny a 2 hetes karanténból éppen csak kiszabadult alakulata elleni bajnokiját elhalasszák.

K. B.

Így pedig Jelena Richárd tanítványainak ezen a hétvégén már utazniuk kell, hogy vasárnap 15 órától megütközzenek a riválissal az NB III. Közép-csoportjának 12. fordulójában.

A Kozármisleny egyetlen fordulót hagyott ki a fertőzés miatt, míg az egy héttel korábban karanténba kerülő Iváncsának már a harmadik találkozóját halasztják el a hétvégén. Viszont ez azt is jelenti, hogy a baranyaiaknak jóval kevesebb idejük van összeszedni magukat a leállást követően, hiszen csütörtökön tudtak először közösen tréningezni.

„Természetesen a szabályok szerint nem kötelező hozzájárulni a mérkőzés halasztásához, ezt inkább a sportszerűség diktálná! Nyilván egy könnyen begyűjthető 3 pont lebeg a szemük előtt.” – feltételezi a baranyai klub honlapja.

A Vásárhely egy meccsel többet játszva is öt ponttal le van maradva a Mislenytől, így valóban a könnyen megszerezhető pontok állnak a háttérben.

Az élmezőny: 1. Kecskemét 27 pont, 2. Iváncsa 26, 3. Ferencváros 24, 4. Dabas 22, 5. ESMTK 20, 6. Körösladány 19, 7. Kozármisleny 17, 8. Taksony 15, 9. Újpest II. 15, 10. Monor 15, 11. Bp. Honvéd 15, 12. Dunaújváros 12, 13. Hódmezővásárhely 12.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában