a hónap fogása verseny

2020.10.22. 11:55

Továbbra is várjuk a képeket és a sztorikat

Lezajlott a harmadik kör, megtaláltuk szeptember fogását is, de nincs idő teketóriázni, hiszen már zajlik az októberi verseny, legyen öné a hónap fogása!

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. A Dunántúli Napló és a bama.hu játékában éppen ezért arra hívjuk a Baranya megyei sporttársakat, mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait.

A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

Irány a bama.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat. Az októberi pályázathoz görgessen A hónap fogása oldalon az októberi fogásokhoz!

A szeptemberi nyertesek és nyereményeik: 1. Varga Armand (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag és egy darab 10 literes Quechua hűtőtáska) 2. Szili Márk (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag), 3. Csapó Csilla (5000 forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában