vízilabda

2020.11.13. 18:02

Megszórták a Miskolcot a pécsiek

Taroltak a Miskolc ellen a PNS Zrt. utánpótlás-vízilabdacsapatai a gyermek, serdülő és az ifjúsági ob 8. fordulójában.

Sz. D.

PSN Zrt.–Miskolc 17-5

Fiú ifjúsági ob, 8. forduló, Pécs. Pécsi gólszerzők: Gaszt 5, Palatinus 2, Pónya 2, Slézia 2, Raffai 1, Németh B. 1, Reisz 1, Vidovenyecz 1, Aranyi 1, Kókai 1. Edző: Szilágyi Kristóf.

Szilágyi Kristóf: – A megbeszélteket végig, maradéktalanul betartva, fegyelmezetten és egymás iránt alázatos játékot mutatva nyertünk.

PSN Zrt.–Miskolc 18-5

Fiú serdülő ob, 8. forduló, Pécs. Pécsi gólszerzők: Raffai 4, Gaszt 3, Kőszegi 3, Brodmann 2, Pónya 1, Slézia 1, Vidovenyecz 1, Holl 1, Szücs M. 1, Tóth A. 1. Edző: Szilágyi Kristóf.

Szilágyi Kristóf: – Nagy arányban győztünk ugyan, de nagyon nem vagyok elégedett az első két negyedben mutatott csapatszintű produkciónkkal. A meccstervünket végig tartottuk, de rengeteg bosszantó hiba csúszott a játékunkba.

PSN Zrt.–Miskolc 13-10

Fiú gyermek ob, 8. forduló, Pécs. Pécsi gólszerzők: Holl G. 3, Tóth A. 2, Imre 2, Holl B. 2, Nagy Z. 1, Volnhofer 1. Edző: Jakab Dániel.

Jakab Dániel: – A mérkőzés első negyedét nagyon komolyan vette a csapat, ez meg is látszott az eredményen. A második negyedtől viszont már nem azt a mérkőzésképet láttuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában