Kézilabda

2021.01.30. 08:57

A Magyar Kupában tartják a főpróbát

Folytatódnak a kézilabda Magyar Kupa küzdelmei mind a két nem esetében.

K. B.

Vasárnap 18 órától a két női NB I. B-s gárda, a Kozármisleny és a Mohács egymás ellen mérkőzik majd előbbi otthonában természetesen zárt kapuk mögött.

A szezon eddigi baranyai rangadóit figyelembe véve a mislenyiek a mérkőzés esélyesei, hiszen a Liga Kupában oda-vissza verte riválisát, azonban azóta a mohácsiak is edzőt váltottak, így most Zdenko Kordinak már Markoc Gabriella taktikáján kell megtalálnia a réseket. A női mezőnyben ez az utolsó meccs a 3. fordulóban.

A férfiak között az élvonalban szereplő Komló a Ferencvárost fogadja szombaton 17.00 órakor, s próbálja majd legyőzni a továbbjutás reményében. Az viszont biztos, hogy Kilvinger Bálint tanítványainak nem lesz egyszerű dolga, hiszen az NB I. harmadik helyezettje az ellenfél, amely csak két ponttal van lemaradva a Szegedtől. A mérkőzés abból a szempontból is fontos a Komlónak, hogy a bajnokság tavaszi rajtja előtt ez az utolsó mérkőzése.

További mérkőzések a férfi mezőnyben: Tata–Veszprémi KKFT (11.00), Mezőkövesd–Kecskemét (18.00), Hatvan–Dabas (18.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában