labdarúgó-megye i.

2021.01.16. 10:28

Rangadót játszik a Pécsvárad

A rengeteg őszi halasztás miatt a megszokottnál jóval korábban, már most hétvégén elrajtol – egyelőre csak két mérkőzéssel – a labdarúgó AutóCity Volkswagen megyei I. osztály „tavaszi” szezonja.

Sz. D.

Szombaton egy igazi rangadóval indul az év: a második helyen álló Szentlőrinc II. a címvédő Pécsváradot fogadja. Varga László együttesére különösen nehéz menetelés vár, hiszen a pécsváradiak meccsei közül maradt el a legtöbb az ősszel, május végéig 24 mérkőzést kell lejátszaniuk.

Vasárnap a tabella utolsó két helyezettje, a Szederkény és a Harkány csap össze egymással. Mindkét mérkőzés zárt kapus lesz.

Mérkőzéshalasztásra a továbbiakban már nincs lehetőség, de pályaválasztói jogot közös megegyezéssel lehet cserélni és március 31-ig műfüvön is lehet mérkőzést rendezni.

A hétvége programja: Szentlőrinc II. (2.)–Pécsvárad (12.)(szombat, 13.30), Harkány (15.)–Szederkény (14.) (vasárnap, 13.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában