Labdarúgás

2021.07.23. 12:51

Ezúttal remekeltek a mohácsiak, nagy fölénnyel nyertek

Sikerrel vette a szintén harmadosztályú Újpest FC II. elleni hazai edzőmérkőzését a B Build Mohács NB III.-ra készülő labdarúgó-együttese.

A. M. R.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az egész mérkőzésen mindkét gárda támadólag lépett fel, és mindvégig kiegyenlített volt a találkozó. Az első félidőben mégis Gellén révén megszerezte a vezetést a hazai csapat, az összecsapás második felében pedig érvényesíteni tudta a mohácsi alakulat a rutinját és nagy fölénnyel nyert.

– Játszani tudó és akaró csapat ellen tudtunk jól szerepelni. Remélem, ott tartunk, ahol most tartanunk kell – nyilatkozta Kvanduk János, a mohácsi labdarúgó-csapat vezetőedzője lapunknak.

B Build Mohács– Újpest II. (NB III.) 4–0 (1–0)

Labdarúgó-edzőmérkőzésMohács: Farkas – Kiss (Hetényi), Ignácz (Marton), Kocsis, Menyhei (Spannenberger) – Brukner (Nagy Zs.) – Forró, Izsák (Berkovics), Müllerlei – Gellén, Schmidt (Szabó B.) Edző: Kvanduk János. G.: Gellén, Schmidt, Menyhei, Kocsis.

A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában