női kézilabda

2021.08.19. 23:03

A Misleny kikapott, a Mohács nyert az Orosháza ellen

Egy nap különbséggel fogadta a Kozármisleny és a Mohács NB I. B-s női kézilabdacsapata az Orosháza gárdáját. Előbbi még két góllal alulmaradt az edzőpartnerrel szemben, de Hibácskáék hárommal nyerni tudtak.

Kvanduk Bence

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Még van min dolgoznia a két baranyai NB I. B-s női kézilabdacsapatnak, de a mohácsiak megszerezték első győzelmüket a felkészülés alatt.

Kozármisleny SE–Orosházi NKC 23-25 (13-15)

Női kézilabda felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Tóth I. (kapus), Ferenczi (kapus), Scheffer 4, Szemmelrock 3, Schäffer 3, Markovics 2, Varga 2, Halász 2, Tobak 2, Bánhidi 2, Grénus 1, Brettner 1, Hornyák 1, Kovács V., Szabó P., Leitner, Péter P. Vezetőedző: Zdenko Kordi

Zdenko Kordi: – Lejátszottuk második felkészülési mérkőzésünket, amelyen szintén az volt a tervünk, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon. Voltak periódusok, amikor jobban működött a játék, ezeket kell minél jobban kitolnunk. Látszik, hogy még nem szokott össze a csapat, no de pont arra szolgálnak az edzőmérkőzések, hogy összecsiszoljuk a játékunkat. Az eredmény másodlagos ebben az időszakban, a fontos most az, hogy lássuk, ki hol tart, kire miben lehet számítani!

Mohácsi TE 1888–Orosházi NKC 26-23 (13-15)

Női kézilabda felkészülési mérkőzés. MTE 1888: Hibácska – Bozsovics 2, Takács E. 2, Kaló 5, Rittlinger 5, Takács K. 1, Ragoncsa 1. Csere: Radochay – Szidonya 4 (1), Jakab, Policsek 2, Pál 3, Kanyó 1, Dömse, Ruff. Vezetőedző: Markoc Gabriella.

Markoc Gabriella: – Az ifjúsági torna miatt utoljára múlt hét pénteken volt együtt a csapat, ennek ellenére sikerült megnyerni a mérkőzést. Sok hibával játszottunk, de már sokkal pontosabbak voltak a lövések, mint az előző edzőmeccsen. Külön öröm és nagy előrelépés a tavalyi évhez képest a sok átlövés gól, amit lőttünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában