testépítés

2021.10.03. 14:33

Bámulatos izmokat villantottak a Világbajnokság kvalifikációján

Nagy népszerűségnek örvendett a Natural Olympia és INBA/PNBA Világbajnokság kvalifikációja, melyet először rendeztek meg a Dunántúl legnagyobb településén.

A.M.R.

A színvonalas rendezvényre kilenc országból érkeztek versenyzők, köztük Magyarország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Hollandia, Németország, Japán, Lengyelország és Azerbajdzsán.

A megmérettetésen a versenyzők pontokat szerezhettek, ami szükséges ahhoz, hogy később kijussanak az INBA Global által szervezett erőpróbára Las Vegasba, és a legjobbak között is bizonyíthassanak. Továbbá az Elite Tour győztesei pénzügyi támogatást kapnak, amely fedezi a rangos Natural Olympia verseny utazási költségeit. Az European Elite Tour bizottság minden év januárjában ismerteti, hogy hányan nyerhetik el ezt a pénzügyi támogatást. A díjakat minden évben a világbajnokságon adják át, amely az Elite Tour utolsó versenye.

Az eseményen 33 kategóriában mutathatták meg magukat a versenyzők, melyre 212 kategória regisztráció érkezett. A véglegesített adatokból az is kiderült, hogy rekord mennyiségű versenyző indult és több mint 500 belépőjegy került eladásra, ami szintén egyedülálló.

 

A pécsiek a lebonyolítást tekintve jelesre vizsgáztak, és ezáltal azt a céljukat is elérték, hogy népszerűsítsék az egészséges életmódot, illetve a fitneszt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában