Teremfoci

2021.10.25. 20:27

Idén újra megrendezték a hagyományos Zsongorkő-kupát

A tavalyi kényszerszünet után a Pellérdi Általános Iskola Kővágószőlősi Tagintézménye ismét megrendezhette a több évtizedes múlttal rendelkező teremlabdarúgó-tornáját, a Zsongorkő- kupát.

Zs. K.

A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben zajlott a verseny, ahol a Pellérdi Általános Iskola és Tagiskoláinak csapatai játszottak egymással. A gyerekek nagy izgalommal vetették bele magukat a játékba, amely küzdelmes és sportszerű mérkőzéseket eredményezett, a szurkolók nagy örömére. A barátságos tornán végül a Kővágószőlős I. csapata szerezte meg a végső győzelmet, második helyen a Pellérd, harmadik helyen pedig a görcsönyiek végeztek. A Kővágószőlős II. számú csapata a negyedik helyen zárta a tornát.

A szervezők a verseny után megköszönték a kupa névadójának, a Zsongorkő Baráti Körnek az áldozatos, segítőkész támogatását az esemény létrejöttéhez, a gyerekeknek pedig azt, hogy lelkesen helytálltak a mérkőzéseken. Az érmeket a játékosoknak Varga Géza, a baráti kör elnöke, és Sándor Tibor Antal kővágószőlősi polgármester adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában