labdarúgás NB II.

2021.11.14. 15:12

Eszékre látogatott a Szentlőrinc

A horvát első osztály második helyezetjéhez, az NK Osijekhez látogatott a Szentlőrinc NB II.-es labdarúgócsapata, hogy Marián Sluka a lehető legjobb körülmények között tesztelhesse a taktikai elemeket, és kiszűrhesse a hibákat, hogy sikerrel folytathassák a bajnokságot.

K. B.

20210829 Kaposvár Merkantil Bank Liga NB II. Szentlőrinc (fehér) - III. KER. TVE labdarúgó NB II. mérkőzés Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló Képen: #9 BORVETŐ ÁRON, #5 TAMÁS LÁSZLÓ HUNOR

Fotó: Laufer L.

A jó iramú felkészülési mérkőzésen a házigazdák diadalmaskodtak Ramon Mierez és Jose Antonio Caro Martinez találataival.

A válogatott szünet után, vasárnap a Csákvár otthonában, a 11. helyről folytatja a baranyai egylet az NB II.-es pontvadászatot.

NK Osijek–Szentlőrinc 2-0 (1-0)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Eszék. Szentlőrinc: Hajagos – Keresztes, Hesz, Tamás – Erdélyi, Havas, Cenaj, Kiss-Szemán – Jancsó, Grumics, Kovács. Csereként beállt: Ujvárosi, Sinanovic, Török, Törőcsik, Maduka, Vintonji, Bányai, Farkas, Németh. Vezetőedző: Marián Sluka.

Gólszerzők: Mierez (14.), Martinez (48.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában