szektorlabda

2021.11.14. 13:00

Komlói házi döntőt vívtak az egyéni ob fináléjában

Nagyszerűen játszottak a DÖKE Komló szektorlabdásai a fővárosban rendezett egyéni országos bajnokságon.

K. B.

Fotó: Gy. Zs.

A baranyai klubot négyen képviselték a megmérettetésen, amelyen a döntőt Fülöp Elemér és Pákai György egymás ellen vívhatta. Előbbi ötödik bajnoki címét szerezte meg nagy csatában.

Már a csoportküzdelmek során látszott, hogy a legszebben csillogó éremért ismét versenyben lehet valamelyik komlói, hiszen Major a 3. helyen, a többiek pedig csoportelsőként léptek a legjobb tizenhat közé, pedig erős riválisok ellen kellett bizonyítani.

Már ekkor klubon belüli rangadóra került sor, Major és Szendrey csapott össze, s mivel előbbi majdnem minden helyzetét gólra váltotta, továbblépett. Ott viszont Pákaival került szembe, akivel szemben két parázs döntetlent követően maradt alul a csoporthelyezése miatt.

Legközelebb már csak az aranyért kellett egymással szembenéznie két komlóinak. Fülöp és Pákai csapott össze a dobogó két felső fokán állva. Az izgalmas és szoros mérkőzésből végül előbbi került ki győztesen, aki a harmadik körben egyenlített, majd egy sikeres találattal megszerezte ötödik bajnoki címét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában