Parketten az ikonok

2021.11.19. 15:02

Újra pályára lépnek a közelmúlt hősei

 Ismét a Lauber Dezső Sportcsarnokba csábítja majd egy év kihagyást követően a futball szerelmeseit a PMSC Öregfiúk Egyesülete, amely másodszorra rendezi meg a Gienger Hungária Kft. támogatásával téli, hagyományteremtő teremlabdarúgó-kupáját.

K. B.

Budapest, 2016. november 13. Gera Zoltán, miután gólt szerzett a Magyarország - Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezõ mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. november 13-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A pécsi ikonok, ahogyan két éve, most is meghívták az Újpest, a Videoton, a Budapest Honvéd, illetve a Kecskemét gárdáját.

A mezőny pedig ezúttal a Salgótarjáni BTC csapatával lesz teljes. Bár tervezték külföldi csapatok, az Eszék, illetve a PAOK Szaloniki meghívását, a járványhelyzet okozta bizonytalanság miatt elvetették ezt az ötletet, tudtuk meg a PMSC ÖFE elnökétől, Mészáros Ferenctől.

Fehér Csaba, Gera Zoltán, Bódog Tamás is ígéretet tett arra, hogy részt vesznek a tornán. Természetesen a szervezők elnöke és elnökségi tagjai – mint Tomka János, Megyeri Károly – is újra csukát húznak. Illetve a tervek szerint ismét itt lesz az ellenfelektől Pisont István, Kovács Kálmán, Bárányos Zsolt, Szlezák Zoltán, Véber György, Bekő Balázs.

A nyitómeccset 9.00-kor a házigazdák játsszák majd a Salgótarjánnal. Természetesen a tornát az aktuálisan érvényben lévő járványügyi intézkedések mellett látogathatják majd a nézők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában