Teremfoci

2022.02.16. 12:00

A kozármislenyi öregfiúk nyerték a műfüves tornát

A Pécsi Sportolda műfüves sportcsarnoka adott otthont az öregfiúk teremfoci-bajnokságának, amelyet az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága szervezett.

H. L.

Fotó: Löffler Péter

Ezen a 34. életévüket betöltött és annál idősebb futballisták léphettek pályára. Tizenöt csapat nevezett, ezeket négy csoportba osztották, háromba négy, egybe pedig három együttest soroltak be. A hármas létszámúban 2x15, míg a négyesben 2x10 perc volt a játékidő. Két korábbi szombaton voltak a csoportmérkőzések, a legutóbbi hétvégén rendezték meg a négyes döntőt, amelybe a Kozármisleny, a Harkány, a Komló és a PMFC jutott, de a pécsiek sérülésre és betegségre hivatkozva lemondták a részvételt, így nem jelentek meg. Távollétükben a kozármislenyiek nyerték meg a finálét, ők mindkét ellenfelüket legyőzték. 

 

A torna az elejétől fogva a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett, a Pécsi Sportolda belső szabályzata értelmében zárt kapuk mögött zajlott le. Érdekesség, hogy a játékosok számára kötelező volt a sípcsontvédő használata. 

Eredmények: Komló–Harkány 2-3, Kozármisleny–Komló 5-1, Kozármisleny–Harkány 2-1. 

Végeredmény: 1. Kozármisleny, 2. Harkány, 3. Komló. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában