Kézilabda

2022.02.22. 16:01

Nem lett meg a nyolcadik a mislenyi lányoknak

Egyik NB I. B-s baranyai kézilabdacsapat sem tudott nyerni a hétvégén. A kozármislenyi lányok hét siker után szenvedtek most vereséget, míg a Mohács egy góllal maradt csak alul a Szent István SE ellen. A férfiaknál a PVSE továbbra sem találja a siker útját.

K. B.

Képünk illusztráció

Fotó: Kricskovics Antal

Szent István SE–Mohácsi TE 27–26 (11–13) 

Női kézilabda NB I. B., Nyugat, 18. forduló. 

MTE: Radochay – Bozsovics 1, Takács 2, Kaló 3, Rittlinger L. 2, Ruff, Hahner 3. Csere: Hibácska (kapus), Policsek 3, Szidonya 4 (1), Jakab, Dittrich, Ragoncsa 2 (1), Spán, Rittlinger B. 3, Pál 3 (1). Edző: Kindl Gabriella. 

 

Kindl Gabriella: – Tét nélküli mérkőzést játszottunk, ennek ellenére sokkal jobb hozzáállást vártam a csapattól. Nagyon hullámzóan játszottunk. Támadásban a sok technikai hiba mellett az emberelőnyeinket sem használtuk ki, védekezésben pedig rengeteget oldalaztunk és hiányoztak a konkrét ütközések. 

 

Csurgó–Kozármisleny SE 25–23 (10–12) 

Női kézilabda NB I. B., Nyugat, 18. forduló. 

Kozármisleny: Vig, Tóth I. – Brettner 5, Scheffer 4, Grénus 4, Szemmelrock 3, Varga N. 2, Schäffer 1, Markovics 1, Szabó P. 1, Hornyák 1, Tobak 1, Lengyel, Leitner, Imrei, Bánhidi. Edző: Kovács Tamás. 

 

Kovács Tamás: – Pontosan azokkal az erényekkel győztek le minket, amelyek bennünket jellemeztek az elmúlt hetekben. Fegyelmezettek és pontosak voltak. Nincs tragédia, és talán nem is jött rossz­kor ez a vereség. Ez a meccs is egyértelműen megmutatja, hogy nekünk nincs más utunk, mint alázatosan, fegyelmezetten tovább dolgozni. 

 

Balatonfüred–PVSE 33–27 (15–11) 

Férfi kézilabda NB I. B., Nyugat, 15. forduló. 

PVSE: Konyicsák, Kanics, Szilágyi B. – Kovácsevics 2. Bujtár 6, Vass Á. 3, Ernei 3, Papp B. 4, Szép M. 3, Breuer 3, Metcz 3. Edző: Zeljko Csagalj.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában