Labdarúgás

2022.03.21. 09:00

Legyőzte a Mohács a kis Fradit

Mindkét baranyai labdarúgócsapat győzni tudott ezen a hétvégén az NB III. Közép-csoportjában.

MW

Fotó: Löffler Péter

A sereghajtó B Build Mohács a Ferencváros második gárdáját fogadta, amelyben ismét ott volt Baturina is. A találkozón a hazaiak Hetényi fejesével szereztek először vezetést, amire Gera Zalán gyorsan válaszolt, azonban a ráadásban ismét érkezett Hetényi, és drámai módon megnyerte a találkozót a piros-fehéreknek.

 
B Build Mohács– Ferencváros II. 2–1 (0–0)


Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 26. forduló.

Mohács: Farkas – Hetényi, Ignácz O., Müllerlei – Nagy Zs. (Spannenberger, 78.), Kiss I., Dér, Bischoff – Bohata, Csernik (Marton V., 91.), Gellén (Menyhei, 78.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Hetényi (61., 92.), ill. Gera Z. (69.). 

Az éllovas HR-Rent Kozármisleny az ESMTK-t fogadta, s a vendégek keményen megdolgozták a kék-fehéreket. A pesterzsébeti gárda azonban nem bírta végig a nagy nyomást, s a 70. percben kapitulált. Akkor Vajda Roland lökete kötött ki a hálóban.


Legközelebb a Mohács az ESMTK-hoz, míg a Misleny a Gerjenhez látogat.


HR-Rent Kozármisleny– ESMTK 1–0 (0–0)


Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 26. forduló. 

Kozármisleny: Somogyi – Kónya, Gajág, Füredi (Kozics, 55.), Turi – Horváth D., Nagy E. (Horvát G., 80.) - Vajda R., Kirchner, Tóth Z. (Szabó D., 67.) – Hampuk. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerző: Vajda R. (70.). 

Ez következik (03. 27., 16.00): ESMTK–Mohács, Gerjen–Kozármisleny.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában