Labdarúgás

2022.05.08. 20:12

Szertefoszlott a mohácsiak reménye

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Hiába tett meg mindent a B Build Mohács az MTK második számú csapatának vendégeként a labdarúgó NB III. 35. fordulójában, a négygólos döntetlennel biztossá vált, hogy búcsúzik a harmadosztálytól a baranyai gárda. 

Leginkább fájó a hajrában bekapott gól volt, valamint, hogy a Vác – amelyet még matematikailag megelőzhetett volna – kikapott, így tovább élhetett volna a remény.

 

Mintha ki se jött volna az öltözőből a mérkőzés kezdetére a már biztosan kieső Rákosmente, ugyanis a Kozármisleny úgy szaladt át ellenfelén, mint kés a vajon. 

Nem is csoda, hogy alig tíz perc után már két góllal vezetett az éllovas. A folytatásban a házigazda megpróbálta megnehezíteni Aczél Zoltán fiainak dolgát, de a Misleny magas színvonalon futballozott szinte mindvégig, így gyakorlatilag egy percig sem forgott kockán a veretlenség.

MTK Budapest II.–B Build Mohács 2–2 (1–1)
Labdarúgó NB III., 35. forduló. Mohács: Farkas – Nagy Zs. (Károly, 83.), Forró, Hetényi, Müllerlei – Vég, Kocsis A., Bohata (Dér, 71.), Ignácz – Menyhei (Gellén, 62.), Bischoff. Edző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Kovács M. (24.), Rohrbeck (86.), ill. Hetényi (45.), Menyhei (56.)

Kiállítva: Varasdi (95.)

Rákosmente–HR-Rent Kozármisleny 1–4 (1–3)
Labdarúgó NB III., 35. forduló. Kozármisleny: Pacéka – Kónya, Horváth D., Berdó (Füredi, félidőben), Turi (Horvát G., 63.) – Kozics (Takács M., 82..) – Vajda (Loch P., 82.), Szabó D. (Beke, 63.), Kirchner, Tóth Z. – Hampuk. Edző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: Lettner (41.) ill. Kirchner (3., 10.), Szabó D. (14.), Hampuk (50.)

Ez következik (05. 15.): Mohács–Rákosmente, Kozármisleny–Szekszárd.

Címkék#NB 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában