Labdarúgás

2022.07.27. 18:00

Szurkolói buszt indít a baranyai alakulat, péntekig lehet jelentkezni

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Kedd este a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának klubigazgatója, Magyar Márk és Tóth László vezetőedző várta a szurkolókat a sporttelepen található büfében egy kötetlen beszélgetésre.

Ahogy arra már elöljáróban is számítani lehetett, egy családias, jó hangulatú értekezés zajlott több mint egy órán át. A klub képviselői igyekeztek plusz információkkal szolgálni a csapatról, a felkészülésről, az új igazolásokról és a klub terveiről az első bajnoki előtt néhány nappal.

Legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy milyen játékot fog majd mutatni az alakulat a másodosztályban, ugyanis az idei szezon nem lesz sétagalopp, az egészen biztos. Ezenkívül természetesen az érkezőkről esett a legtöbb szó, hiszen a bejelentéseket látva igencsak jól keverte a lapokat a gárda. 

Továbbá kiderült, hogy a szurkolók elkísérnék kedvenceiket az idegenbeli találkozókra is. Azt eddigi is lehetett tudni, hogy a mislenyi vezetőség létfontosságúnak tartja a jó kapcsolatot a drukkerekkel, így természetesen ezt az igényt is igyekeznek kielégíteni. Felajánlotta a klub, hogy kezdetben indít egy ingyenes szurkolói buszt a hétvégi mérkőzésre, amely vasárnap 17.30-kor kezdődik Soroksáron.

Aki élni kíván a kínálkozó lehetőséggel, annak jelentkeznie kell az [email protected] e-mailcímen a neve megadásával. A jelentkezési határidő péntek 12.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában