Petanque

2022.09.03. 14:30

A PVSK versenyzőjének párosa emelkedett ki az ötvenötből

A PVSK petanque-osa Kiticsics Attila a Szomódi SE versenyzőjével, Fabien Clerc-kel az oldalán nyert duplettben az ötvenöt csapatos mezőnybő a galántai Cantrope Cupon.

K. B.

Forrás: PVSK

A PVSK versenyzői részt vettek a szlovákiai Galántán rendezett Centro Cupon, amelynek 0. napján is már pályára léptek. Kiticsics Attila csapatával ekkor a 3. helyen végzett.

A másnapi mix triplett versenyen 98 csapat nevezet 9 országból, ezt a Berta Ádám, Tálosiné Mocsirán Ágnes, Tálosi Krisztián összeállítású PVSK csapat a 35. helyen zárta, a Kiticsics Attila (PVSK), Perge Lola, Tornyosi Valéria (mindkettő Budapest PSE) gárda közvetlen mögöttük zárt.

A 2. napon a duplett verseny már nagyobb sikereket hozott, hiszen itt az 55 nevezett csapat közül PVSK játékosának Kiticsics Attilának sikerült a versenyt megnyerni Fabien Clerc a Szomódi SE játékosával együtt. Tálosi Krisztián (PVSK) és Schmidtmayer István (Szomódi SE) is szép eredményt értek el, ők az 5. helyet szerezték meg a hat fordulóból öt nyert meccsükkel. Tálosiné Mocsirán Ágnes (PVSK) és Lepsényi Klára (VHSE) a középmezőnyben végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában