PVSK-MATRO Kupa

2022.09.02. 17:56

Kijöttek a gyerekbetegségek a Panthersen

A Vasas Akadémia ellen is vereséget szenvedett a PVSK-Veolia NB I. B-re készülő férfikosárlabda-csapata, így a negyedik helyen zárta saját tornáját.

K. B.

Forrás: PVSK

Kár azért a második negyedért, sóhajtottak fel a Panthers NB I. B-s férfikosárlabda-csapatának szurkolói, miután véget ért a PVSK-Matro Kupa bronzmeccse, hiszen ott csúszott ki végleg a siker a Vasút kezéből.

A találkozót jobban kezdte a PVSK-Veolia, s egy pár percet követően elkezdett egy tisztes előnyt kidolgozni a pörgősen, de türelmesen játszó ellenfelével szemben. Már-már azt lehetett hinni, komolyabb megerőltetés nélkül hozni tudja a pécsi csapat az érmet saját tornáján.

A következő tíz perc azonban nagyon nem sikerült, a sok fiatalt tesztelő, s láthatóan még közel sem összecsiszolódott Panthers alig-alig talált a gyűrűbe, s védekezésben sem volt elég kemény. A nagyszünetre így tíz pont volt a felek között, s azt már hiába próbálta, nem tudta ledolgozni a Pécs.

Persze ebben az Eszék elleni szoros vereség fáradtsága is közrejátszott.

PVSK-Veolia–Vasas Akadémia 66–72 (22–17, 8–23, 19–19, 17–13)
Férfi kosárlabda PVSK-Matro Kupa, bronzmeccs. PVSK: Halász 10, Németh A. 5/3, Harler 11/3, Bíró O. 7/3, Horti 11. Csere: Bíró L. 2, Molnár M. 6/6, Kocsis 5/3, Kalmár, Füzi 3, Antóni 6/6. Edző: Juhász Olivér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában