NB II.-es foci

2023.02.26. 17:48

Nem tudta feltartóztatnia a Misleny a Gyirmótot

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Nem esélyesként utazott a tavaly még az NB I.-ben szereplő Gyirmóthoz a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 25. fordulójában, s a két csapat közti különbség ki is jött a találkozón. A hazaiak már a 17. percben megszerezték a vezetést, Kovács harmadik szögletét fejelte Szegi a rövid oldalról hat méterről a kapuba.

Sokáig úgy tűnt, hogy ezzel az eredménnyel zárul majd a találkozó, azonban a ráadásban Pethő indította Berkit a bal oldalon, aki éles szögből, öt méterről a hosszú alsóba lőtt.

GYIRMÓT–HR-RENT KOZÁRMISLENY 2–0 (1–0)
Labdarúgó NB II., 25. forduló. Győr-Gyirmót, 529 néző. Vezette: Nazsa (Huszár, Tőkés). 
GYIRMÓT: Hársfalvi – Szegi, Polgár K., Hajdú Á., Nahirnij – Kovács D. – Soltész D. (Kicsun, 61.), Kovács M. (Berki, 81.), Madarász, Medgyes Z. (Erdei M., 90+2.) – Simon A. (Pethő B., 61.). Vezetőedző: Cserői Aurél. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke I P., Gajág, Várkonyi, Füredi, Turi (Kun B., 81.) – Kosznovszky, Tölgyesi, Vajda R. (Bartha L., 61.), Gránicz (Horváth D., a szünetben) – Kotroczó (Vogyicska Balázs, 68.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.
Gólszerző: Szegi (17.), Berki (90+2.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában