Kézilabda

2023.02.07. 14:52

Sérülés miatt igazolt játékost a Komló

K. B.

Forrás: Sprt36-Komló

Nem akart változtatni a télen a keretén a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, azonban egy sérülés miatt mégis kénytelen volt szerződtetni egy új sportolót, aki még az NB I. tavaszi nyitánya előtt csatlakozott a gárdához. Bruno-Vili Zobec helyét Josip Vekic fogja betölteni a következő fél évben.
A 24 éves horvát kézilabdázó 209 centiméter magas, s 108 kilogrammot nyom az EHF adatai szerint. Korábban a HC PPD Zagreb, a macedón HC Vardar, valamint a svájci HC Kriens-Luzern gárdáit erősítette. Legutóbb Izlandon szerepelt.

Mint ismert, a Bányász szombaton vesz rajtot a tavasszal, a Fejér B.Á.L.-Veszprém gárdáját fogadja. Ezen kívül még 12 fordulóban növelheti a pontjai számát, de ezek során Komlóra látogat a Tatabánya, valamint a Telekom Veszprém és a Szeged otthonában is kell játszani, utóbbi a május 26-i szezonzáró lesz. A kis Veszprém elleni rangadót követően a NEKA és a Budai Farkasok lesznek az ellenfelek.

A klub a jó hír mellett egy nyeremény játékkal is készült. A Sport36-Komló Facebook-oldalán a megfelelő bejegyzésnél kell arra tippelni, hogy ki lövi az első hazai gólt a tavasszal a mérkőzés kezdetéig, az ezt eltalálók között sorsolnak majd ki ajándékot. Ugyanakkor a játékban való részvétel feltétele a mérkőzésen, érvényes belépővel való megjelenés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában