Ökölvívás

2023.03.15. 12:00

Vitatható módon kapott ki Ébner

bama.hu

Forrás: PVSK

Bronzot duplázott a PVSK ökölvívó szakosztálya a fővárosban rendezett Énekes Istvánról elnevezett kiemelt ifjúsági ökölvívó versenyen. Ébner Kristóf és Borovics Balázs is a dobogó alsó fokára állhatott fel.

– Vitatható módon kapott ki 3-2 arányban Ébner Kristóf (80 kg) a székesfehérvári Sárosdi Patriktól, aki egy balkezes öklöző és az első menetben jól is kamatoztatta ezt az adottságát – nyilatkozta a klub honlapjának a szakmai vezető, Alvics Gyula. – A második és harmadik negyedben Kristóf határozottan feljött, sikerült megtalálni az ellenfél elleni sikeres harcmodort, és minden elfogultság nélkül mondom, nyert is, sajnos a pontozók másként látták. Kristóf sokat fejlődött, és a mostani meccshiányt rengeteg munkával pótolni tudjuk. Balázsnak (63.5 kg) sem sikerült a döntőbe jutás, a debreceni Lakatos Gergővel szemben. Ő is a harmadik helyen zárta versenyt. Összességében mindkét ökölvívónkkal elégedett vagyok, egy kiegyensúlyozott mezőnyben lettek dobogósok, és csak nagyon kicsin múlott a döntőbe jutás. Mindketten nagyon tehetségesek, és remélem, sok győztes mérkőzésük lesz még.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában