Labdarúgás

2023.07.22. 09:09

A PEAC és a Mohács idegenben, a Szentlőrinc pedig hazai terepen hangolhat tovább

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Egy hét múlva rajtol a labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport 2023/24-es idénye, így nem is csoda, hogy mindhárom baranyai együttes tesztel még a hétvégén.

A drukkerek az elmúlt időszakban egyik alakulat háza táján sem unatkoztak, ugyanis érkezőkből és távozókból sem volt hiány. Sőt, felkészülési mérkőzéseken is lehetett már látni a kedvenceket, így már tényleg mindenki izgatottan bárja a pontvadászatot.

Na de még előtte a másodosztályból kieső Szentlőrinc a Zalaegerszeg második számú csapatát fogadja szombaton hazai környezetben, ahol már minden bizonnyal a héten leigazolt Grabant Bence és Hleba Tamás is lehetőséget kaphat. A találkozót a Szentlőrinc SE Sporttelepén rendezik 17 órától, ahova a belépés mindenki számára ingyenes.

A 2022/23-as AutóCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság aranyérmese, a Mohács labdarúgócsapata megízlelte a vereséget legutóbb Dunaföldváron, ráadásul érkezőt sem jelentett be a vezetőség a héten. Nagy Zsombor és Megyeri Ákos viszont távozott, így őket már nem lehet látni a főpróbán, a nagybajomi pályán 11 órától. A Nagybajomi AC tavaly a Somogy megyei I. osztályban ezüstérmes lett, így Péter József alakulata egy jó erőkből álló gárdával hangolhat.

Természetesen Lőrinc Antal legénysége sem szalajtja el utolsó lehetőségét, így a PTE-PEAC is pályára lép még a bajnokságot megelőző hétvégén. A pécsi klub idegenben, a Bonyhád vendégeként lép majd pályára szombaton 10 órától, majd a találkozó után már csak a Mohács elleni bajnoki lebeghet a szemek előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában