Labdarúgás

2023.07.24. 12:42

Tehetséges szélsőt szerzett Mislenyből a Szentlőrinc

Vasárnap 17-30-kor elrajtol a Szentlőrinc SE az újjá szerveződő labdarúgó NB III. Dél-nyugati csoportjában elég egyértelmű célokkal. Harcban akar lenni a feljutásért és a bajnoki címért, ehhez pedig újabb játékost kötelezett el.

Kvanduk Bence

Fotó: Kovácsevics Dusán/Szentlőrinc SE

Újabb érkezőt jelentett be a Szentlőrinc, amely ezúttal Ulrich Dániel aláírását szerezte meg. A tehetség a PMFC-nél kezdte pályafutását, majd a Ferencvárost megjárva, Kozármislenyben futballozott egy féléves majosi kitérőt leszámítva.

– Szeretnék tovább fejlődni, erre pedig a legjobb lehetőséget Szentlőrincen látom – fogalmazott a 19 éves szélső támadó, a klub honlapjának. – Olyan csapathoz kerültem, amelynek komoly céljai vannak az előttünk álló szezont illetően. A keret nagy része megmaradt, erős együttessel vágunk neki az NB III-nak, bízom benne, hogy eredményesek leszünk. Nagyon jó kihívás ez számomra, minél több időt a pályán szeretnék tölteni, hogy megmutassam, mire vagyok képes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában