Labdarúgás

2023.07.22. 13:12

Vezéráldozattal járt a PMFC győzelme a főpróbán

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PMFC

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta Székesfehérváron a PMFC a labdarúgó NB II. rajtja előtt. A pécsiek ugyan hátrányba kerültek Pető találata miatt 16 perc után, de az egalizálásra sem kellett sokat várni. Egy élesen belőtt labda találta meg a kapus és a védők gyűrűjében Tóth-Gábort, aki értékesítette a lehetőséget.

A következő gólra egészen az utolsó percig kellett várni. Vas Bence pöckölt a kapuba, azonban a támadás vezéráldozatot követelt a pécsiektől, Hadarót ütötte el úgy a hazai hálóőr, hogy mentő szállította el a balhátvédet, akinek a térde sérült.

Fehérvár FC–PMFC 1–2 (1–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
Fehérvár FC: Rockov – Bese, Husvéth, Serafimov (Kiss Á., 63.), Nádudvari (Kiss M., 51.) – Kovács, Bambock (Rétfalvi, 81.) – Berki (Csepregi, 81.), Ambach, Pető – Balogh (Beydi, 46.). Vezetőedző: Bartosz Grzelak.
PMFC: Helesfay (Varasdi, 78.) – Svedyuk (Takács, 50.), Rácz (Varga, 83.), Pejovics, Majnovics (Hadaró, 70.) – Krausz (Kártik, 70.), Szeles (Terbe, 46.) –Bukovics (Vas, 70.), Gera (Gyurkits, 46.), Harsányi (Szabó, 46.) – Tóth-Gábor (Hornyák, 59., Bachesz, 83.) Vezetőedző: Weitner Ádám.
Gsz.: Pető (16.), ill. Tóth-Gábor (20.), Vas (90.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában