Futsal

2023.09.09. 17:59

Ellenszélben esélyük sem volt a pécsieknek

Móga Richárd

Forrás: PTE-PEAC

Fotó: Bálint Kornélia

Rémálomszerű hétvégét zárt a PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata, ugyanis hét elején az újoncok csatján a Maglód otthon tartotta a három pontot, péntek este pedig a dobogó harmadik fokán álló Nyírbátor hatot hintett a baranyai együttesnek.

Találatokból tehát nem volt hiány, de bírói tévedésekből sem. A pécsi tréner korai kiállítása is túlzónak tűnt, így a meccs egészét nézve mégis azt lehet mondani, hogy szívét lelkét kitette a házigazda a parkettre. A hőn áhított történelmi győzelem tehát még várat magára, így a kéthetes szünet a lehető legjobbkor jön.

PTE-PEAC–Nyírbátori SC 1–6 (1–3)

Pécs. Vezette: Zimonyi (Deme, Strehó). PTE-PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Karamarkovic, Palvek, Forró, Koller, Spánitz, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor. Nyírbátori SC: Dobi – Szabó S., Szentes, Varga D., Orosz. Cserék: Vincze, Bartha, Sánta, Hadházi, Mizsei, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gólszerzők: Bartal (20.), illetve Bartha (11.), Szentes (14., 24.), Hadházi (20.), Csoma (31.), Sánta (37.).

Kiállítva: Élő Tibor (11.).

Ez következik (09.25.): Újpest FC-220Volt–PTE-PEAC (20.45).

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában