Labdarúgás

2023.09.29. 18:50

Nem múlik a balsors: kettőt gurított a PEAC-nak a Paks

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újra beleszaladt a késbe a PTE-PEAC a labdarúgó NB III. 9. fordulójában. Ezúttal a Paks II. törte meg rossz sorozatát Pécsen, s vittel el a három pontot.

A vendégek már az első fél­időben megszerezték a vezetést Paceka hibáját követően. A kapus túl hosszan vett át egy hazaadást, s hiába igyekezett javítani, a paksi támadó, Pesti lecsapott a labdára, majd az üresen maradt kapuba gurított.

A fordulást követően tovább növelték előnyüket a vendégek. Pesti kapott nagyszerű indítást, amit rávezetett a pécsi kapusra, majd a biztos találat érdekében Földit játszotta meg, akinek csak az üres kapuba kellett gurítania a labdát.

Az éllovas Szentlőrinc majd vasárnap 15 órakor fogadja a sereghajtó Szekszárdot, s ezzel egy időben játszik a Mohács hazai pályán az MTK Budapest II.-vel.

PTE-PEAC–Paks II. 0–2 (0–1)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 9. forduló. 
PEAC: Paceka – Kása (Takács M.), Wieland, Forró, Ikladi – Temesvári, Nagy M. – Schuszter (Leidl), Gelencsér G. (Hock), Márkvárt P. (Gelencsér B.) – Keresztes Z. (Orbán K.). Vezetőedző: Lőrinc Antal.
Gólszerzők: Pesti, Földi.

Következik: Szekszárd–PTE-PEAC (10. 08., 15.00).K. B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában