Labdarúgás

2023.09.08. 11:14

Sárközi János vezényletével tovább száguld a Véménd

Móga Richárd

Forrás: Véménd KSE

Örülhettek az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokság szerelmesei, ugyanis már csütörtökön is bajnokit rendeztek, köszönhetően annak, hogy a negyedik fordulóból előrehozták a Véménd KSE–Szajki SE mérkőzést.

A házigazda parádésan, két magabiztos győzelemmel kezdte a szezont, míg a Szajk újoncként jól rajtolt, de a Kétújfalu ellen nem jött össze a bravúr. A mutatók alapján tehát a Véménd számított az ütközet esélyesének, így nem is csoda, hogy a meccs nagyrészében az történt, amit a hazai együttes szeretett volna.

Az első játékrészben két véméndi találatot láthatott a publikum, majd a fordulás után kiszakadt a gólzsák: külön dicséret illeti a Véménd gólvágóját, a huszonhárom esztendős Sárközi Jánost, aki ezúttal is kétszer volt eredményes, az idei kiírásban pedig már kilenc találat van a neve mellett, amivel vezeti a góllövőlistát.

Véménd KSE–Szajki SE 5–2 (2–0)

Véménd. Vezette: Pap T. (Varga L., ifj. Molnár F.). Véménd KSE: Herold (Győrfi B., 59.) – Forray (Ragács, 58.), Eke, Schiffler (Szücs R., szünetben), Retkes – Hock (Krisztihelyi, szünetben), Hornyák (Győrfi J., 59.), Stiefel, Zimmer – Tompa, Sárközi (Peho, 71.). Szajki SE: Szentmártoni – Ambrus (Cziegler, 65.), Krämer (Ratting, 30.), Blandl, Kollár – Cikora, Bitter, Bősz, Sághy – Berecz (Schochter, 74.), Grain (Baráti, 68.).

Gólszerzők: Hock (18.), Sárközi (39., 48.), Zimmer (56.), Tompa (86.), illetve Grain (65.), Baráti (88.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában