Labdarúgás

2023.10.31. 18:10

A játékvezetők ezúttal épségben megúszták, de néhány együttes hamar feledné a hétvégét

Móga Richárd

Fotó: Bencsik Ádám

Az előző körnél jóval csendesebben zajlott az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokság hétvégi fordulója, így szerencsére a játékvezetők is épségben megúszták, de vannak olyan labdarúgócsapatok, amelyek azért gyorsan felednék a legutóbbi bajnokijukat. 

A Csík-csoportban a Mozsgó kapta a legnagyobb pofont, ráadásul hazai terepen kapitulált nyolc alkalommal a Vajsz­ló ellen. A Dárdaiban a Báta volt sansztalan (Szársomlyó 5–0), de a Czibulka-mezőnyében, Orfűn alakult ki a legnagyobb különbség. 

A bajnokaspiráns Egerág húsz perc után már négy találattal vezetett a sérültekkel teli riválisa ellen, végül tizenhatszor sikerült mattolni. Érdekesség, hogy a vendégcsapat góljait három spíler szerezte: Sirok Ákos kétszer, Hajdu Bence hatszor, Vörös Árpád pedig nyolcszor ünnepelhetett. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 9. forduló: Mágocs VSK–ESE Hidas 1–3, Sásd VSK–Szalánta Hunyadi SE 2–1, Bányász TC SE–Hosszúhetényi Sport KFT 1–5, Olasz Község 2022 SE–Bogád-Pogány SE 1–0, Orfűi KSE–Egerág SE 1–16, MUSE Szászvár–Újpetre KSE 2–1. 

Csík-csoport (12 ), 9. forduló: Misinai Sasok MLE–Baksai SE 4–0, Pellérd SE–Kishárságyi SE 1–4, Mozsgói SE–Vajszló KSK 2–8, BFA Szigetvár–Gyód SK 2–4, Szabadszentkirály MGZRT SE–Kökény SC 2–5, Hobol SE–Nagydobsza SC 1–1. 

Dárdai-csoport (10 csapat), 9. forduló: Palotabozsok–Geresdlak 4–2, Kölkedi SE–Babarc BSE II. 4–3, Lippói KSE–Görcsönydoboka 4–0, Szársomlyó–Báta 5–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában