Labdarúgás

2023.10.22. 19:57

Emberhátrányban sem jelentett problémát az Ajka a Mislenynek

Hétről hétre képes lenyűgözni rajongóit a HR-Rent Kozármisleny, s a labdarúgó NB II. 12. fordulójában sem maradt ezzel adós. Több, mint egy félidőt játszottak ugyanis a kék-fehérek emberhátrányban Ajkán, de a ráadásban is ők találtak be.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újra ünnepelhetett Aczél Zoltán csapata, s tovább szárnyal az NB II. idei kiírásában. Ezúttal a 20. percben rezgette meg először a hálót Ajkán, egy felívelt labdát Kirchner szelíditett meg, majd egy csel után 24-ről kilőtte a jobb alsót.

A 31. percben aztán egy büntetőt is kiharcolt, amit a kapu bal oldalába vágott, így megduplázta csapata előnyét.

A 39. percben aztán úgy tűnt, rémálommá válhat a találkozó, hiszen Sági megkapta a második sárgáját, az emberelőnyt azonban nem tudták kihasználni a hazaiak, sőt, a ráadásban Vajda Roland is beköszönt beállítva a 3–0-s végeredményt, Horváth Pétertől kapott remek labdát.

FC AJKA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 0–3 (0–2)
Labdarúgó NB II., 12. forduló. Ajka, Városi Sportcentrum, 700 néző. Vezette: Farkas Tibor (Baghy Csaba, Kulman Tamás)
AJKA: Horváth D. – Szűcs K., Tar, Kenderes (Görgényi 37.), Csemer (Horváth P. 70.) – Tóth G., Tajthy T.  – Babos B. (Gyuris a szünetben), Zsolnai R., Borsos F. (Sejben 60.) – Szarka Á. (Gaál 60.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P. (Bor 86.), Sági, Füredi, Turi – Nagy E., Kozics – Molnár Á., Major S. (Horváth P.  59.), Kirchner (Vajda 75.)  – Tóth Z. (Schuszter a szünetben) Vezetőedző: Aczél Zoltán
Gólszerző: Kirchner (20., 31. – a másodikat büntetőből), Vajda (90+3.)
Kiállítva: Sági (39.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában