Sportlövés

2023.10.26. 16:14

Fegyelmezetten versenyeztek a gyerekek

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Megmérették magukat a PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola sportlövői a Légfegyveres Országos Bajnokságon a 10 méteres versenyszámokban. Csonka Zsófia a PSN kiemelt sportolója a nők légpisztoly 60 lövéses versenyszámában 4. helyen jutott döntőbe, ahol végül az 5. helyet szerezte meg. A légpisztolyos női csapatversenyben, Csonka Zsófia, Herr Adrienn, Pető Andrea összeállításban a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola csapata a 3. helyen végzett. Az ifjúsági korosztály is megmérette magát.

– A sportlövő szakosztály megalakulása óta először volt női légpisztolyos csapatunk 60 lövéses számban, mindhárman nagyon örülünk a bronzéremnek, folytatjuk a munkát és támogatjuk egymást a további sikerek elérésében – nyilatkozta Herr Adrienn szakosztályvezető. – Nagyon elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével, fegyelmezetten, a kért részfeladatokra is figyelve versenyeztek. A helyezések nem minden esetben tükrözik, hogy önmagukhoz képest mennyire volt sikeres a szereplésük, edzőként nekem az a legfontosabb, hogy az edzésen nyújtott teljesítményt mind munkavézgés, mind eredményesség tekintetében a versenyen is végig tudja vinni a sportoló. Az, hogy ez az eredmény mire lesz elég a rangsorolásnál, már másodlagos.

A PSN Zrt.-Pécsi sportiskola eredményei: 

10m légpisztoly 60 lövés:

Felnőtt nők

Egyéni: 4. Csonka Zsófia 565 köregység, 22. Herr Adrienn 528, 27. Pető Andrea 521.

Csapat: 3. PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola (Csonka Zsófia, Herr Adrienn, Pető Andrea).

10 m légpisztoly 40 lövés:

Ifi lány

Egyéni: 9. Kassai Antónia 357, 14. Kismődi Nóra 353, 40. Batiz Lilla Tea 299.

Csapat: 6. PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola (Batiz Lilla Tea, Kassai Antónia, Kismődi Nóra).

Ifi fiú

Egyéni: 15. Gyarmati Dávid 359, 19. Nagy Dávid Ambrus 356, 48. Volenszki Bálint 329.

Csapat: 6. PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola (Gyarmati Dávid, Nagy Dávid Ambrus, Volenszki Bálint).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában