Labdarúgás

2023.10.29. 19:12

Nincs olyan hosszú alagút, ahol a Misleny ne látná a fényt a végén (galéria)

A HR-Rent Kozármisleny nem az a csapat, amely hajlandó feladni egy mérkőzést, akár milyen jól is kezd az ellenfele. Ezt a labdarúgó NB II. 13. fordulójában is bizonyította a Gyirmót ellen.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Óriásit kellett hajtania a HR-Rent Kozármislenynek a Gyirmót ellen, hiszen a vendégek az első negyed órában kétszer is bevették Lékai kapuját. Előbb Soltész, majd Medgyes volt eredményes.

A fordulást követően sokat javult a kék-fehérek helyzete. Nagy mezőnyfölényben játszottak, amit a 64. percben Krichnernek sikerült gólra váltania. Tóth Zoltántól kapott vissza egy labdát, amit kapásból küldött a vendég kapuba közelről. A 71.-ben már Horváth Péter szánkázhatott a térdein ünnepelve, aki egy szögletet követően az ötös vonalán vette le mellel a visszafejelt labdát, majd jobbal a hálóba bombázott.

Sajnos ezt követően a mislenyiek már nem tudták bevenni a kaput, pedig Hegedűs átlövése nem járt messze a céltól, azonban a pontmentést érdemes ünnepelni.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–GYIRMÓT 2–2 (0–2)
Labdarúgó NB II., 13. forduló. Kozármisleny, 700 néző. Vezette: Katona B. (Máyer G., Mohos). 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke (Vajda 64.), Nagy E., Füredi, Turi – Kozics – Molnár Á. (Nagy M. 90+2.), Major S. (Horváth P. a szünetben), Schuszter (Hegedűs a szünetben), Kirchner (Bor 85.) – Tóth Z. Vezetőedző: Aczél Zoltán. 
GYIRMÓT: Hársfalvi – Polgár, Hudák D., Csörgő V., Jova B. – Szőke G. – Soltész D., Kovács D. (Kovács M. 67.),  Madarász M. (Szegi 73.), Medgyes – Adamcsek (Pethő 67.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Gólszerzők: Kirchner (64.), Horváth P. (71.), ill. Soltész (11.), Medgyes (15.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában