Labdarúgás

2023.11.20. 16:01

A Nagydobsza kiválósága vitte a prímet a hétvégén a vármegye háromban

Móga Richárd

Fotó: Balogh Ákos

A legtöbb AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban szereplő labdarúgócsapat számára már véget ért a pontvadászat ebben a naptári évben, de néhány találkozót még el lehetett csípni a hétvégén.

Igaz, a Czibulka-mezőny egyetlen összecsapása nem hozott nagy izgalmakat, ugyanis a Szászvár hazai terepen valósággal átgázolt a mágocsi brigádon. A Csík-csoportban három meccset rendeztek, de a legnagyobb hős a Nagydobsza kiválósága, Horváth Alex János, aki mesterhármast jegyzett, ezzel nagyon értékes három pontot szerzett csapatának.

A Dárdaiban ugyan már nem mérték össze erejüket a klubok, de utólag is nagy dicséret illeti a palotabozsoki alakulatot, ugyanis az őszi szezonban hibátlanul szerepelt, így az élen telelhet.

Czibulka-csoport (12 csapat), második fordulóra kiírt mérkőzés: MUSE Szászvár–Mágocs VSK 11–0.

Csík-csoport (12 ), első fordulóra kiírt mérkőzés: BFA Szigetvár–Mozsgói SE 2–3, Pellérd SE–Misinai Sasok MLE 0–2, Nagydobsza SC–Kökény SC 3–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában